KONYA / KARAPINAR - Tahsin Görgülü Ortaokulu

May

İlköğretim öğrencilerimizde bilimsel farkındalığı ve bilim iletişimini toplumumuzun tümüne yaymak için düzenlenen Tübitak Bilim Söyleşilerine konuşmacı olarak katılan Dr. Öğr. Üyesi Halil Sevim'e , öğretmen arkadaşlara ve kıymetli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Rehber Öğretmenimiz Nesli Deniz POLAT tarafından Sınav Kaygısı ve Başetme yolları etkinliğinden gerçekleştirildi.

Ara

İlçemizde yapılan Ortaokullar kızlar voleybol turnuvasında okulumuz ilçe birincisi olmuştur. Öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimiz Buğra Fevzi Yağdıran'ı tebrik ederiz.

Kas

Okul Rehber Öğretmenimiz Nesli Deniz POLAT tarafından tüm sınıf düzeyinde Akran Zorbalığı semineri verilmiştir.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyetimizin 100. Yılı Bayram Çoşkuyla Kutlandı.

Ekm

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Nesli Deniz POLAT tarafından verimli etkili ders çalışma teknikleri semineri yapılmıştır.

Haz

Tahsin Görgülü Ortaokulu olarak 2022-2023 LGS sınavında başarılı bir yılı daha geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Bu süreçte gecesini gündüzüne katarak çalışan başta öğretmen arkadaşlarım olmak üzere bizlere güvenip kıymetli evlatlarını teslim eden velilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor,öğrencilerimizi tebrik ediyorum.

May

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Özlem DÜNDAR ve Rehberlik Öğretmenimiz Seher GÜL ile birlikte Biyoçeşitliliğin doğal yaşam için önemini konulu Konya gezisi düzenlemiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

7. ve 8. Sınıf Öğrencilerimize Rehber Öğretmenimiz Seher GÜL koordinasyonunda Meslek Tanıtımı gerçekleştirildi. Meslek tanıtımında katkıda bulunan kurum personellerine teşekkür ederiz.

Nis

Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Atletizm Turnuvasında okulumuz öğrencileri 200 metrede 3.lük elde etmişlerdir.Emek veren öğrenci ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

ACİL DURUM NUMARALARI ARTIK 112 ÇATISI ALTINDA.

Ock

Konya İnsan Mektebi Her Okulda projesi kapsamında haftada bir ders saatimizi kitap okumaya ayırıyoruz.

Kas

STEM projemizin amacı öğrencilere yapay zeka hakkında genel bir bilgi sunmak ve makine öğrenimi ile ilgili basit, eğitici ve eğlenceli bir uygulama yapmaktır. Projemiz Fen, Mühendislik ve Teknoloji içeriklidir. Öğrencilerin dikkatini gerçek dünya sorunlarına çekerek çözümü için teknolojik yöntemler kullanabilmesini de hedefliyoruz. Projemize 10-14 yaş aralığındaki öğrenciler katılabilir ve ortaokulu kapsamaktadır. Projemiz 2022 Haziran ayında bitecektir.

The aim of our STEM project is to provide students with a general knowledge of artificial intelligence and to make a simple, educational and fun application about machine learning. Our project includes Science, Engineering and Technology. We also aim to draw students' attention to real-world problems and to use technological methods for their solutions. Students between the ages of 11-14 can participate in our project and it includes secondary school. Our project will end in June 2022.

Kas

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Hasan GÜLEN ve Sancaktepe Bilim Merkezi öğretmenlerinden Muhammed KELLECİ Zoom üzerinden' Milli Uzay Programı Tanıtımı' ve Astronomi Dersi hakkında 7.sınıf öğrencilerimize bilgi vermişlerdir.