KONYA / KARAPINAR - Tahsin Görgülü Ortaokulu

May

Yüz yüze 100 çocuk oyunu çalışmaları kapsamında okulumuz Beden Eğitimi öğretmeni Buğra Fevzi YAĞDIRAN geleneksel çocuk oyunlarından halat çekme oyununu öğrencilerimize oynatmıştır.

May

Yüz yüze 100 çocuk oyunu çalışmaları kapsamında okulumuz Teknoloji ve tasarım öğretmeni Mustafa KARAGÖZ geleneksel çocuk oyunlarından kaleli yakan top oyununu öğrencilerimize oynatmıştır.

May

Okulumuz Rehber Öğretmeni Nesli Deniz POLAT tarafından 7. ve 8. sınıf öğrencilerimize motivasyon semineri verildi ve başarı videoları izletildi.

May

İlköğretim öğrencilerimizde bilimsel farkındalığı ve bilim iletişimini toplumumuzun tümüne yaymak için düzenlenen Tübitak Bilim Söyleşilerine konuşmacı olarak katılan Dr. Öğr. Üyesi Halil Sevim'e , öğretmen arkadaşlara ve kıymetli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Rehber Öğretmenimiz Nesli Deniz POLAT tarafından Sınav Kaygısı ve Başetme yolları etkinliğinden gerçekleştirildi.

Ara

İlçemizde yapılan Ortaokullar kızlar voleybol turnuvasında okulumuz ilçe birincisi olmuştur. Öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimiz Buğra Fevzi Yağdıran'ı tebrik ederiz.

Kas

Okul Rehber Öğretmenimiz Nesli Deniz POLAT tarafından tüm sınıf düzeyinde Akran Zorbalığı semineri verilmiştir.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyetimizin 100. Yılı Bayram Çoşkuyla Kutlandı.

Ekm

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Nesli Deniz POLAT tarafından verimli etkili ders çalışma teknikleri semineri yapılmıştır.

Haz

Tahsin Görgülü Ortaokulu olarak 2022-2023 LGS sınavında başarılı bir yılı daha geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Bu süreçte gecesini gündüzüne katarak çalışan başta öğretmen arkadaşlarım olmak üzere bizlere güvenip kıymetli evlatlarını teslim eden velilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor,öğrencilerimizi tebrik ediyorum.

May

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Özlem DÜNDAR ve Rehberlik Öğretmenimiz Seher GÜL ile birlikte Biyoçeşitliliğin doğal yaşam için önemini konulu Konya gezisi düzenlemiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

7. ve 8. Sınıf Öğrencilerimize Rehber Öğretmenimiz Seher GÜL koordinasyonunda Meslek Tanıtımı gerçekleştirildi. Meslek tanıtımında katkıda bulunan kurum personellerine teşekkür ederiz.

Nis

Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Atletizm Turnuvasında okulumuz öğrencileri 200 metrede 3.lük elde etmişlerdir.Emek veren öğrenci ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

ACİL DURUM NUMARALARI ARTIK 112 ÇATISI ALTINDA.

Ock

Konya İnsan Mektebi Her Okulda projesi kapsamında haftada bir ders saatimizi kitap okumaya ayırıyoruz.